Skip to main content

Meer over Acorn trapliften

Wij zijn een internationaal familiebedrijf met meer dan 1.400 werknemers die zich iedere dag opnieuw inzetten voor uw klantentevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in trapliften - alleen maar trapliften! Door onze focus alleen maar op trapliften te leggen kunnen wij een uitstekend product aanbieden, op het lijf geschreven van onze klanten: praktisch, comfortabel, betaalbaar, snel leverbaar en éénvoudig in gebruik.

Onze geschiedenis

Onze firma werd opgericht in 1992. Wij kochten, reviseerden en verkochten trapliften van verschillende fabrikanten. Op zeer korte tijd konden wij niet meer voldoen aan de vraag en besloten wij om een andere weg in te slaan om te voldoen aan de vraag van onze klanten.

Ontwikkelen van een nieuwe traplift

Wij hebben toen de beslissing genomen om onze eigen trapliften te ontwerpen. De Superglide traplift was geboren, met zoveel troeven dat hij vrijwel onmiddellijk zijn plaats vond aan de top van de markt, en tot deze dag blijft de Superglide nog altijd een voorbeeld van innoverende technologie.

Speciaal ontworpen op gebruiksgemak, comfort, eenvoud in gebruik, gemakkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk wisten wij de gebreken van andere trapliften te vermijden en weg te werken.

Door de fabricatie van motor en versnellingsmechanisme binnenshuis te houden, zijn wij er zeker van dat we de volledige controle over de kwaliteit en onze gepatenteerde technologieën te behouden. Dit vinden wij van levensbelang in het maken van de ideale traplift voor onze klanten.

Technologische innovatie

Wij waren de eerste traplift fabrikant die de motor op batterijen liet werken inplaats van op gelijkstroom. De voordelen van de zachte start en aankomst van de traplift die wij ontwikkeld hebben zijn nu de standaard in de traplift industrie.

Wij zijn een van's werelds grootste fabrikanten van trapliften en maken meer dan 50.000 trapliften per jaar.

Voor meer informatie over onze trapliften voor u contacteer ons.

De Arthritis Foundation Ease-of-Use Aanbeveling
Acorn trapliften is de enige firma die de prestigieuze "Ease-of-Use Aanbeveling" onderscheiding van de Arthritis Foundation heeft bekomen.
FastTrack® traplift installatie systeem
Ons uniek FastTrack® rail systeem is de eenvoudigste en snelste manier om een traplift bij u thuis te plaatsen.
Iedere 9 minuten wordt ergens in de wereld een Acorn traplift geïnstalleerd.
Iedere 9 minuten wordt ergens in de wereld een Acorn traplift geïnstalleerd. Geef je leven een lift.