Skip to main content

Geplaatst: 19 Sep 2016 van Admin - Acorn Trapliften België & gearchiveerd onder Gezondheid

Jeroen Meus en zijn nieuwe kookboek

 

Jeroen Meus gaat met nieuwe kookboek voor “gezond verstand”

 

Met Dagelijkse Kost – Koken met Gezond Verstand blijft Jeroen Meus bij degelijke Vlaamse kost, maar is hij niet blind voor de gezonde keuken.

“Ik ben Jeroen Meus en ik ben dat al 38 jaar”. Zo leidt de chef-kok van het Eén-programma Dagelijkse Kost zijn nieuwe kookboek in. Na vijf boeken en het verzamelwerk Mijn 200 klassiekers is dit het eerste boek van Meus sinds hij vertrok bij uitgeverij Van ­Halewyck. Meus tekende een contract voor drie jaar en minstens evenveel boeken bij WPG-Manteau. Deze uitgeverij brengt nu zijn eerste boek op de markt, een boek met een harde kaft waarin Meus zelfs een aantal privéfoto’s met de buitenwereld deelt. De reden hiervoor is dat hij veel van zijn mooiste herinneringen moeiteloos aan eten kan koppelen.

 

Meus blijft in zijn boek zweren bij degelijke Vlaamse kost. Toch valt op dat Meus wil koken en eten zonder de gezondheid te schaden. Alles daartussen noemt hij gezond verstand en is dus toegelaten. Zo leeft Jeroen Meus zelf, rein maar in zonde. Uiteraard moet je op zondagavond die kippenblokjes in zoetzure saus en babi pangang kunnen blijven bestellen. Het boek ligt op 29 september in de winkels.

« Terug naar Blog