Skip to main content

Geplaatst: 12 Apr 2016 van Admin - Acorn Trapliften België & gearchiveerd onder Nieuws

Vorige week hebben twee fabrieken van Acorn trapliften in het Verenigd Koninkrijk belangrijk bezoek gekregen van enkele medewerkers van de liefdadigheidsinstelling Marie Curie.

De stichting Marie Curie zorgt voor steun en hulp bij terminaal zieke mensen, en ook die van hun families, en dit reeds sinds 65 jaar. Vorig jaar alleen al hebben ze voor 40,000 mensen over heel het Verenigd Koninkrijk gezorgd.

Christine Hamilton-Stewart MBE, één van de verantwoordelijken van deze instelling, en Siobhan Drane,  kwamen een bezoek brengen om de Acorn medewerkers te bedanken voor de nieuwe nationale samenwerking tussen de twee organisaties.

Onder deze unieke samenwerking heeft Acorn trapliften plechtig beloofd om elk jaar tot 60 trapliften te leveren aan mensen waar de Marie Curie liefdadigheidsinstelling over het Verenigd Koninkrijk voor zorgt. Dit zal de instelling meer mogelijkheden bieden om mensen met een terminale ziekte te helpen door ze meer vrijheid te geven om ze van thuis uit te verzorgen.

Christine Hamilton-Stewart MBE, de vrouw die ook hielp om 3,5 miljoen pond Sterling bijeen te krijgen om  het Marie Curie hospitium in Bradford te bouwen, zei: “Ik vond het bezoek zeer fascinerend en ik was heel erg onder de indruk van de Acorn organisatie en de aangename sfeer die te voelen was. Dit is een heel leuke samenwerking voor Marie Curie en we willen jullie allemaal heel hard bedanken voor de steun die u toont aan onze patiënten.”

Siobhan Drane voegde hier nog aan toe: “We hebben allebei enorm veel plezier gehad om meer te leren over het fantastische werk dat Acorn doet. Het was verbazingwekkend. We zijn erg dankbaar voor al jullie steun en kijken er naar uit om met jullie samen te werken.

« Terug naar Blog